Valors que cal vigilar aquest dijous per anàlisi tècnica a Wall Street

El Dow Jones ofereix un magnífic aspecte tècnic

Per

Bolsamania | 01 jun, 2017

El més normal és que vegem un atac als màxims històrics que presenta als 21.169 punts.

Tesla segueix sent un valor que cal tenir molt en compte per les properes sessions. La companyia ha aconseguit superar, dimarts passat, la resistència dels 327,65 dòlars i cotitza en pujada lliure sense cap resistència al seu camí. Si res hi posa remei, el més normal és que acabem veient un atac al nivell dels 360 dòlars.

Les pujades de les últimes sessions en Red Hat han deixat la seva cotització als voltants de la resistència clau dels 90 dòlars. Estarem molt pendents d'un tancament per sobre d'aquest nivell d'oferta ja que ens confirmaria el final del moviment lateral en el qual s'ha anat movent el valor des de fa dos mesos. Si aconsegueix superar-lo li buidaria el camí per acabar veient un atac al nivell dels 100 dòlars.

Vertex és un valor que cal tenir molt en compte aquest dijous, després del claríssim senyal de compra que va realitzar durant la sessió de dimecres. El valor va pujar al tancament un 2,67% cosa que li va permetre tancar per sobre de la resistència dels 121,96 dòlars. La companyia posa fi a un moviment lateral de dos mesos i és molt probable que vegem una continuació de les pujades fins al següent nivell de resistència que presenta als 134 dòlars.

Últimas noticias