Valors que han perforat suports o resistències aquest dijous

L'Ibex aconsegueix rebotar després d'acostar-se a suports

Per

Bolsamania | 28 jul, 2020

El primer nivell de resistència del selectiu espanyol es troba en 7.384 punts, màxims del buit baixista de divendres passat

Zardoya Otis complica el seu aspecte tècnic en abandonar el suport dels 5,8 euros. Es compliquen les seves perspectives tècniques i sembla més que probable que puguem acabar veient un atac als mínims anuals marcats al mes de març de 5,52 euros.

Deixa que t'aconsellem amb les teves inversions. Prova Trader Watch gratuïtament 7 dies. Aquest any ja acumulem una revaloració del 292,75%.

Molt bon senyal de Grenergy que aconsegueix perforar la resistència del curt termini situada als 15,20 euros. La companyia posa fi al moviment lateral i sembla molt probable que puguem acabar veient un atac immediat a la resistència dels 15,95 euros. Si aconsegueix superar aquests preus, podríem acabar veient una extensió dels guanys fins al nivell dels 18 euros.

Forts descensos d'un 3,65% de Codere que perfora el suport de curt termini situat en 1,40 euros. De cara a les pròximes jornades sembla molt probable que puguem acabar veient un atac al suport dels 1,262 euros. Si els perd, podríem acabar veient una extensió de les caigudes fins al nivell dels 0,80 euros, mínims anuals.

Últimas noticias