Valors destacats al tancament del mercat nord-americà

Atents al final de la correcció del Nasdaq

Per

Bolsamania | 30 set, 2020

La resistència clau en el selectiu tecnològic es troba en els 11.566 punts

Guanys del 1,99% de Micron Tecnology que es manté cotitzant en els voltants de la mitjana de 200 sessions. A curt termini és molt probable que puguem acabar veient un atac a la resistència dels 52,17 dòlars, preus molt importants. Si aconsegueix superar aquest nivell de preus és molt probable que puguem acabar veient un atac als màxims anuals situats en els 54,82 dòlars.

Deixa que t'aconsellem amb les teves inversions. Prova Trader Watch de franc 7 dies. Aquest any ja hem acumulat una revaloració del 292,75%.

Facebook acaba el dimarts amb uns guanys de l'1,94% . El valor aconsegueix tancar per sobre de la resistència dels 261,50 dòlars el que ens podria estar mostrant el final de la correcció i la continuació de les pujades per a les pròximes jornades. El primer objectiu de pujada es troba en els 304,67 dòlars, màxims històrics dibuixats enguany.

Descensos del 2,57% d'eBay que cobreix el gap alcista del dilluns. L'aspecte tècnic de la companyia és bo. Per a les pròximes jornades el més normal és que puguem acabar veient una extensió dels guanys fins al nivell dels 61,06 euros, màxims històrics.

Últimas noticias