Valors destacats al tancament del mercat nord-americà

El Nasdaq acaba donant forma a una bona figura després de perforar el suport dels 10.370 punts

Per

Bolsamania | 27 jul, 2020

El selectiu nord-americans podria atacar els màxims històrics de manera imminent

Importants guanys d'un 16,50% d'Advanced Micro Devices que es dispara després d'aconseguir superar els màxims històrics de 59,27 dòlars. El seu aspecte tècnic no pot ser millor i és que sembla molt probable que puguem acabar veient una extensió dels guanys fins al nivell dels 75 dòlars. El primer nivell de suport es troba en 59 dòlars.

Deixa que t'aconsellem amb les teves inversions. Prova Trader Watch gratuïtament 7 dies. Aquest any acumulem una revaloració del 292,75%.

Nou senyal de fortalesa de Comcast que aconsegueix superar la resistència dels 43,18 dòlars després de tancar el divendres amb uns guanys del 2,02%. El valor ha aconseguit pujar sobre la mitjana de 200 sessions i sembla altament probable que puguem acabar veient una extensió dels guanys fins al nivell dels 46 dòlars.

Tesla es pren un respir després de les pujades del 114% de l'últim mes i mig. La companyia podria atacar el nivell dels 1.200 dòlars, preus on no descartem que tornin de les compres. Hauríem d'aprofitar qualsevol alto en el camí per interessar-nos per la companyia.

Últimas noticias