Valors destacats al tancament del mercat nord-americà

El Nasdaq ha cobert el gap alcista del 18 d'aquest mes

Per

Bolsamania | 28 mai, 2020

Actualitzat : 11:01

El selectiu tecnològic vol atacar els màxims històrics

Fortes pujades del 7,97% de Micron Technology que s'acosta a la resistència clau dels 50,14 dòlars. Aquests preus corresponen als màxims de la banda lateral per on s'ha anat movent la companyia des de fa dos mesos. Un tancament per sobre d'aquest nivell de preus ens faria pensar en una continuació de les pujades fins al nivell dels 60 dòlars, preus molt pròxims als màxims anuals.

Nous guanys del 5,74% d'Ulta Beauty que segueixen amb el seu bon to després d'aconseguir superar aquest dimarts la resistència dels 234,60 dòlars. La companyia torna a pujar per sobre de la mitjana de 200 sessions i sembla molt probable que puguem acabar veient una extensió dels guanys fins al nivell dels 300 dòlars.

Importants revaloracions del 4,5% de Vertex Pharmaceutical que aconsegueix girar-se abans de tocar el suport dels 245 dòlars. El seu aspecte tècnic és molt bo i tot sembla indicar-nos que podríem acabar veient una extensió dels guanys fins als màxims anuals i històrics de 295,55 dòlars. Si aconseguís superar aquest nivell de preus, és molt probable que acabem veient una extensió dels guanys fins al nivell dels 330 dòlars.

Últimas noticias