Total ens pot estar donant un nou punt d'entrada

El valor està donant forma a un throw back als 45 euros

Per

Bolsamania | 31 gen, 2017

La sèrie de preus de Total es troba en ple procés correctiu de l'impuls alcista que comencés a mitjans del mes de novembre.

Les pujades del 20% dels últims compassos del 2016 li van servir per superar la resistència clau dels 45 euros, part alta de la banda lateral en la qual es va produir un moviment llarg durant bona part del 2016. El més normal és que estiguem davant la formació d'un throw back a la resistència superada dels 45 euros que funcionarà, ara, com un important nivell de suport. Per aquests preus el més normal és que tornem a veure el retorn de les compres el que hauríem d'aprofitar per plantejar-nos una presa de posicions en el valor. Per als mesos vinents creiem que podríem veure una continuació de la tendència alcista iniciada al començament del 2016 que podria acabar per portar a la cotització de Total fins als màxims del 2014 que va dibuixar en els 54,32 euros.

Deja que te aconsejemos en tus inversiones. Prueba Trader Watch gratuitamente 15 días. En el último año acumulamos una revalorización del 141,67%.

Últimas noticias