Companyies que s'han de tenir molt en compte per tècnic aquest dimarts a Wall Street

El Dow Jones manté la consolidació lateral de les últimes setmanes

Per

Bolsamania | 01 oct, 2019

El suport clau del selectiu nord-americà es troba als 26.603 punts.

Molt bon senyal el que vam poder veure en Pepsico aquest passat dilluns que aconsegueix superar la resistència dels 136,44 dòlars després de diverses setmanes de moviment lateral. Per a les properes sessions, estarem molt pendents d'un tancament per sobre dels 139,18 dòlars, màxims històrics. Això seria el senyal que ens faria pensar en una continuació de les pujades fins al nivell dels 155 dòlars.

Coca Cola ha aconseguit aferrar-se al voltant del suport dels 54 euros. Atents a un tancament per sobre dels 55,92 dòlars, màxims històrics dibuixats aquest passat mes de setembre. Un tancament per sobre d'aquest nivell de preus deixaria el valor en pujada lliure i ens faria pensar en una continuació de les pujades fins al nivell dels 60 dòlars.

Bon senyal en Apple que aconsegueix perforar la resistència clau dels 223,76 dòlars. La companyia sembla que es troba a punt de confirmar el final del descens temporal dibuixat als 220 dòlars. Per a les properes jornades el més normal és que acabem veient una continuació de les pujades fins al nivell dels 233,47 dòlars, màxims de tots els temps. La superació d'aquest nivell d'oferta deixaria la companyia en pujada lliure amb tot disposat perquè vegem una extensió dels guanys fins al nivell dels 260 dòlars.

Últimas noticias