Companyies que s'han de tenir en compte segons anàlisi tècnica aquest dijous a Wall Street

Per

Bolsamania | 28 set, 2017

Actualitzat : 15:17

Bona figura en el selectiu tecnològic que podria buscar els màxims històrics.

Seguim molt pendents de l'evolució tècnica de 3M que es troba consolidant nivells just al voltant dels màxims històrics. Les perspectives tècniques són molt bones i tot ens fa pensar en una continuació de les pujades. La resistència clau que vigilarem es troba als 214,65 dòlars. Atents a un tancament per sobre d'aquest nivell de preus ja que ens faria pensar en una continuació de les pujades.

Magnífic senyal de fortalesa el qual acabem veient, aquest dimecres, en la sèrie de preus d'Applied Materials. Després d'uns mesos de moviment lateral la companyia aconsegueix polvoritzar el costat recte d'un triangle rectangle en perforar la resistència dels 47,85 dòlars. El seu aspecte tècnic és impecable i esperem el començament d'un nou impuls alcista que porti la seva cotització fins al nivell dels 54 dòlars.

Impecable aspecte tècnic el que ofereix Lam Research que confirma la formació d'un retrocés temporal als 17 dòlars. Durant la sessió d'ahir vam acabar veient unes pujades del 5,87% cosa que li deixa el camí i li permet cotitzar en pujada lliure sense cap resistència al seu camí. El més normal és que acabem veient una continuació de les pujades fins al nivell dels 20 dòlars.

Últimas noticias