Companyies que cal tenir molt en compte per tècnic aquest dimecres a Wall Street

Per

Bolsamania | 06 abr, 2022

Els índexs nord-americans es frenen al voltant de la mitjana de 200 sessions.

Immillorable aspecte tècnic en Costco que fa tan sols unes sessions aconseguia superar els màxims històrics que presentava als 571,49 dòlars. La companyia es troba donant forma a un retrocés temporal a aquests preus i tot sembla indicar que podríem acabar veient una extensió dels guanys fins al nivell dels 600 dòlars. Cal no oblidar que la companyia es troba cotitzant en pujada lliure sense cap resistència al seu camí.

Es manté el moviment lateral dels darrers mesos en CSX. La companyia es mou al voltant dels màxims històrics en espera de l'aparició d'un senyal de fortalesa que ens faci pensar en una presa de posicions. La resistència clau és als 38 dòlars. Un tancament per sobre aquests preus seria el que activaria el començament d'un nou impuls alcista que ens faria pensar en un atac al nivell dels 42 dòlars.

Des de fa unes setmanes estem molt pendents de l'aspecte tècnic d'Exxon Mobil. La companyia es manté cotitzant en una banda lateral tot esperant l'aparició d'un senyal de fortalesa que ens faci pensar en una presa de posicions. El primer nivell de resistència és als 85,49 dòlars. Si aconsegueix superar aquests preus, és molt probable que vegem un atac a la resistència dels 91,50 dòlars, màxims anuals.

Últimas noticias