Companyies que cal tenir molt en compte per tècnic aquest dimecres a Wall Street

El Dow Jones ha aconseguit recolzar-se al voltant de la mitjana de 200 sessions

Per

Bolsamania | 09 feb, 2022

És clau que el Dow Jones aconsegueixi superar la resistència dels 35.679 punts.

Pepsi és un dels valors del Nasdaq que ofereix millors perspectives tècniques. La companyia amb prou feines ha corregit després de les últimes caigudes, cosa que sens dubte és un senyal que ens mostra la fortalesa de la companyia. A curt termini estarem molt pendents d'un tancament per sobre dels 177,24 dòlars, màxims històrics dibuixats els primers compassos de l'any. Els nivells d'acumulació magnífics ens fan més que donar consistència a la seva tendència alcista. Quan vegem un tancament de sessió per sobre dels 177,24 euros, veuríem el començament d'un nou impuls alcista que ens faria pensar en una extensió dels guanys fins al nivell dels 200 dòlars. El primer nivell de suport és als 166,45 dòlars. No apreciarem un senyal de feblesa mentre es mantingui cotitzant per sobre aquest nivell de preus.

El 2 d'aquest mes de febrer vam veure com Alphabet començava la sessió amb uns forts guanys propers al 10%. La companyia dibuixava màxims històrics, si bé, es va deixar un buit alcista important que ens va fer extremar la prudència. En jornades posteriors hem vist descensos a la companyia d'Internet que us ha servit per cobrir aquest buit. La proximitat de la mitjana de 200 sessions ens fa estar molt pendents d‟un senyal de fortalesa que ens confirmi la tornada de les compres.

Guanys del 4,02% en Micron Technology que aconsegueix acostar-se a la resistència dels 85,18 euros. El seu aspecte tècnic és molt bo i tot sembla indicar que podríem acabar veient una extensió dels guanys fins al nivell dels 90 dòlars. Sens dubte és un valor que hauríem de tenir molt en compte.

Últimas noticias