Companyies que cal tenir molt en compte per tècnic aquest dimarts a Wall Street

El Dow Jones intenta subjectar-se al voltant dels 34.000 punts

Per

Bolsamania | 12 abr, 2022

CSX es manté cotitzant en una banda lateral just al voltant de la mitjana de 200 sessions.

Per aquests preus, la companyia presenta un important nivell de suport i tot sembla indicar-nos que podríem veure la tornada de les compres. No obstant això, hauríem d'esperar un tancament per sobre dels 36,72 dòlars. La resistència clau es troba als 38,63 dòlars, màxims del mes de març passat. El suport clau que no perdrem de vista és als 32,72 dòlars. Només abandonar aquest nivell de preus ens faria pensar en una complicació del seu bon aspecte tècnic.

Presa de beneficis en Costco que podria estar donant forma a un retrocés temporal al nivell dels 560 dòlars. El seu aspecte tècnic és immillorable i tot sembla indicar-nos que podríem estar davant d'una nova oportunitat de compra. La companyia es mou en pujada lliure i tot sembla indicar-nos que podríem acabar veient una extensió dels guanys, a les properes setmanes, fins al nivell dels 700 dòlars.

Les pujades del darrer mes i mig en Pepsi han estat excel·lents. La companyia s'ha revalorat un 14%, cosa que ha acostat la cotització als màxims històrics situats als 177,24 dòlars. Per aquests preus el més normal és que vegem una parada al camí que podríem aprofitar per plantejar-nos-hi una presa de posicions. Sens dubte és un valor que cal tenir molt en compte durant les properes jornades.

Últimas noticias