Companyies que cal tenir molt en compte per tècnic aquest dimecres a Wall Street

El Dow Jones ha cobert el buit del dilluns

Per

Bolsamania | 18 nov, 2020

El selectiu nord-americà es mou en pujada lliure sense cap resistència al seu camí

Seguim molt pendents de l'aspecte tècnic de Home Depot que es manté cotitzant en una banda lateral a l'espera de l'aparició d'un senyal de fortalesa que ens faci pensar en una extensió dels guanys. Atents que un tancament per sobre dels 292,95 dòlars seria el senyal que deixaria la companyia en pujada lliure sense cap resistència al seu camí.

Deixa que t'aconsellem amb les teves inversions. Prova Trader Watch de franc 7 dies. Aquest any ja hem acumulat una revaloració del 292,75%.

Bona figura de Tesla que està atacant la resistència del curt termini que presenta en els 452,50 dòlars. Molt atents a un tancament per sobre dels 465,90 dòlars ja que podríem acabar veient una extensió dels guanys fins al nivell dels 502,49 dòlars, màxims històrics. El seu aspecte tècnic per a les pròximes jornades és molt bo.

Ulta Beauty és un valor a tenir molt en compte ja que es troba atacant la resistència clau dels 276,05 dòlars. El seu aspecte tècnic és molt bo i tot sembla indicar-nos que podríem acabar veient una extensió dels guanys fins al nivell dels 300 dòlars.

Últimas noticias