Cinc valors que cal tenir molt en compte per tècnic aquest divendres

L'Ibex manté la correcció després d'atacar la resistència dels 7.140 punts

Per

Bolsamania | 17 abr, 2020

El selectiu espanyol podria caure fins als voltants dels 6.581 punts

Bona figura de Cellnex que va aconseguir acabar el dijous per sobre de la resistència del curt termini que presentava als 47,99 euros. Atents que la companyia s'acosta als màxims històrics que presenta als 49,18 euros. Si aconsegueix superar aquest nivell de preus entraria en pujada lliure sense cap resistència en el seu camí.

Deixa que t'aconsellem amb les teves inversions. Prova Trader Watch gratuïtament 7 dies. Aquest darrer any ja acumulem una revaloració del 217,20%.

Atents que Bankinter s'aproxima a la resistència dels 3,69 euros, primer nivell de resistència. Estarem molt pendents d'un tancament per sobre d'aquest nivell de preus ja que podríem acabar veient l'inici d'un rebot que es podria estendre fins al nivell dels 4 euros. No la perdem de vista.

Atents a la formació d'un 'throw back' de Dia cap al nivell dels 0,12 euros, primer nivell de suport. Les seves perspectives tècniques són bones i sembla molt probable que per aquests preus acabem veient el retorn de les compres. De cara a les pròximes sessions no descartem acabar veient una continuació dels guanys fins al nivell dels 0,18 euros.

Mmillora tècnica important a la sèrie de preus d'Enagás aquestes últimes sessions . El mes passat ja vam veure com començava per recuperar el nivell dels 17,80 euros i fa unes sessions vèiem un nou senyal de fortalesa en aconseguir superar la resistència dels 19,61 euros. La companyia s'enfronta ara a la mitjana de 200 sessions, i sembla molt probable que aconsegueixi arribar per sobre d'aquest nivell de preus. De cara a les properes jornades, el més normal és que cobreixi el buit baixista que del dia 9, de 22,25 euros, preus un 14% per sobre dels actuals.

Solaria ofereix un bon aspecte tècnic després d'aconseguir superar la resistència dels 8 euros. Després de les últimes pujades esperem un alto en el camí que ens ofereixi un nou punt d'entrada. Aquestes jornades que venen, el més normal serà que continuïn els guanys fins al nivell dels 10,25 euros, màxims anuals.

Últimas noticias