Cinc valors que cal tenir molt en compte per tècnic aquest dimarts

L'Ibex continua intentant rebotar als voltants dels 7.062 punts

Per

Bolsamania | 13 jul, 2020

El primer nivell de resistència important es troba als 7.663 punts

Bankia podria estar donant forma a un 'throw back' cap al nivell de la unitat. Aquesta figura és de continuació de tendència, i sembla molt probable que puguem acabar veient una continuació de les pujades fins als màxims del buit baixista del mes de març a 1,1737 euros.

Deixa que t'aconsellem amb les teves inversions. Prova Trader Watch gratuïtament 7 dies. Aquest últim any ja acumulem una revaloració del 288,25%.

Viscofan continua movent-se en una banda lateral. La companyia porta dos mesos consolidant nivells si bé durant les últimes jornades hem vist com s'està comprimint la volatilitat, cosa que ens fa estar molt pendents de l'aparició d'un senyal de fortalesa que ens faci pensar en una extensió dels guanys.

Enagas ofereix un bon aspecte tècnic. La companyia ha caigut fins als voltants del suport que presenta als voltants dels 20,70 euros, nivells on es troba la mitjana de 200 sessions. Per aquests preus sembla que estem veient el retorn de les compres, pel que sembla molt probable que puguem acabar veient un atac al nivell dels 22,07 euros, màxims d'aquest mateix mes. Si aconseguís superar aquest nivell de preus, és molt probable que puguem acabar veient una extensió dels guanys fins al nivell dels 24 euros.

Siemens Gamesa ofereix un bon aspecte tècnic després d'aconseguir perforar, la setmana passada, els màxims anuals dels 16,97 euros. El valor millora notablement el seu aspecte tècnic i sembla molt probable que puguem acabar veient una continuació de les pujades fins als màxims de 2017 que presenta als 20,88 euros.

Fluidra està donant forma a un 'throw back' cap al nivell dels 12 euros. Per aquests preus és probable que tornin les compres, per la qual cosa creiem que és molt possible que puguem acabar veient una extensió dels guanys fins al nivell dels 13,70 euros, màxims anuals.

Últimas noticias