Cinc valors que s'han de tenir molt en compte per tècnic aquest dijous

L'Ibex s'acosta a la resistència dels 8.510 punts

Per

Bolsamania | 17 mar, 2022

Atents a un alt en el camí en el selectiu espanyol

Malgrat els descensos del dimarts seguim molt pendents de l'aspecte tècnic de Laboratoris Rovi. La companyia es ve movent en una banda lateral a l'espera de l'aparició d'un senyal de fortalesa que ens faci pensar en el començament d'un nou impuls alcista. Un tancament per sobre dels 74,9 euros seria el senyal que ens faria interessar-nos per la companyia.

Deja que te aconsejemos en tus inversiones. Prueba Trader Watch gratuitamente 15 días. En el último año acumulamos una revalorización del 140,81%.

Red Eléctrica es troba dibuixant mínim creixents després d'aconseguir pujar-se per sobre de la mitjana de 200 sessions. Atents a un tancament per sobre dels 18,16 euros ja que podríem acabar veient una extensió dels guanys fins als màxims anuals que dibuixés en els 19,189 euros.

Cellnex es troba perforant la resistència dels 42,20 euros. Atents a curt termini ja que podríem acabar veient l'inici d'un rebot que es podria estendre fins al nivell clau del curt termini que presenta en els 44,24 euros: la superació d'aquest nivell de preus ens faria interessar-nos per la companyia.

Telefónica ha aconseguit superar la resistència dels 4,07 euros el que és un senyal de fortalesa que ens confirma el gir en la mitjana de 200 sessions. Atents a curt termini ja que podríem acabar veient una volta als màxims anuals que presenta en els 4,4460 euros.

ACS es troba perforant la resistència dels 24,46 euros, màxims anuals. La companyia de l'Ibex millora el seu aspecte tècnic si bé en el curt termini tot sembla indicar-nos que podríem acabar veient un descans que ens faci interessar-nos per la companyia.

Últimas noticias