Cinc valors que s'han de tenir molt en compte per tècnic aquest dimecres

Compte amb l'envolupantt baixista que ha realitzat l'IBEX 35

Per

Bolsamania | 13 nov, 2019

El primer suport del selectiu espanyol es troba als 9.200 punts.

Tornem a interessar-nos per Merlin Properties que es manté cotitzant en una banda lateral durant les últimes setmanes a l'espera de l'aparició d'un senyal de fortalesa que ens faci pensar en una presa de posicions. Atents a un tancament per sobre dels 13,36 euros, ja que ens faria pensar en una presa de posicions. No la perdem de vista.

Atents que el BBVA es troba atacant la resistència dels 4,9670 euros cosa que ens fa pensar en una extensió de les pujades. Per a les properes sessions sembla molt probable que acabem veient una extensió dels guanys fins al nivell dels 5,20 euros.

Guanys de l'2,24% en Vidrala que polvoritza la resistència a curt termini que presenta als 80,50 euros. El valor s'acosta als màxims anuals que presenta als 83 euros. Si aconsegueix superar aquest nivell de preus, podríem acabar veient una extensió dels guanys fins al nivell dels 86,6 euros, màxims històrics. Sens dubte és un valor que no hauríem de perdre de vista durant les properes sessions.

Acciona es troba atacant la directriu baixista projectada des dels màxims històrics després de confirmar un gir a la mitjana de 200 sessions. Atenció, perquè si aconsegueix superar aquest nivell de preus, podríem acabar veient una extensió dels guanys fins als màxims anuals que presenta als 103,50 euros.

Atents que Bankinter es troba atacant la resistència dels 6,51 euro, cosa que ens podria estar confirmant una figura de volta. El banc dona forma a un descens temporal a la mitjana de 200 sessions i sembla molt probable que puguem acabar veient una extensió dels guanys fins al nivell dels 7,23 euros, màxims del mes d'abril.

Últimas noticias