Cinc valors que s'han de tenir molt en compte per tècnic aquest dimarts

L'IBEX aconsegueix subjectar-se per sobre de la mitjana de 200 sessions

Per

Bolsamania | 26 nov, 2019

És important que el selectiu espanyol aconsegueixi superar la resistència dels 9.494 punts.

Acciona segueix lluitant per aferrar-se al voltant de la mitjana de 200 sessions. Cal estar atents a un tancament per sobre dels 96,30 euros, ja que seria el senyal que ens confirmaria una continuació de les pujades fins al nivell dels 103,50 euros, màxims històrics assolits aquest any. Sens dubte és un valor que cal tenir molt en compte.

Solaria és un valor que seguim molt de prop des de fa setmanes. La companyia s'està movent en una banda lateral des de fa setmanes a l'espera de l'aparició d'un senyal de fortalesa que ens faci pensar en el començament d'un nou impuls alcista. Cal estar atents a un tancament per sobre dels 7,34 euros, cosa que seria el senyal que ens faria pensar en una extensió dels guanys fins al nivell dels 8 euros.

Magnífica figura la que vam veure aquest dilluns a Grifols que aconsegueix perforar la resistència clau dels 30 euros, fet que deixa la seva cotització sense cap resistència al seu camí. Per a les properes sessions, el més normal és que acabem veient una extensió dels guanys fins al nivell dels 33 euros, preus als quals podria arribar durant les properes jornades.

Senyal de fortalesa a Endesa que perfora la resistència dels 24,51 euros. El valor de l'IBEX 35 es fica en pujada lliure per la qual cosa sembla molt probable que puguem acabar veient una continuació de les pujades fins al nivell dels 27 euros, preus als quals podria arribar durant les properes setmanes.

Siemens Gamesa comença la setmana amb fortes pujades, cosa que li permet polvoritzar la resistència a curt termini que presenta als 13,70 euros i perforar el nivell clau dels 14,14 euros. La companyia dona mostres de fortalesa i sembla molt probable que acabem veient una extensió dels guanys fins al nivell dels 16 euros, màxims anuals.

Últimas noticias