Cinc valors que s'han de tenir molt en compte per anàlisi tècnica aquest dimecres

L'IBEX es troba atacant la mitjana de 200 sessions

Per

Bolsamania | 27 feb, 2019

Actualitzat : 10:13

És molt important que el selectiu espanyol aconsegueixi pujar per sobre de la resistència dels 9.262 punts.

Seguim molt pendents de l'aspecte tècnic d'Enagás que es manté cotitzant per sota de la resistència dels 25,59 euros. Atents a un tancament per sobre d'aquest nivell de preus, ja que deixaria la companyia en pujada lliure amb tot aclarit perquè acabem veient una continuació de les pujades fins al nivell dels 30 euros.

Ferrovial és un dels valors que tenim en el punt de mira. La companyia es troba donant forma a un descens temporal al nivell dels 19,50 euros. Atenció, perquè l'aparició de les compres per aquests preus ens faria pensar en una continuació de les pujades fins al nivell dels 20,38 euros, màxims de tots els temps. Si aconseguís superar aquest nivell de preus, es ficaria en pujada lliure amb tot disposat per acabar veient una continuació de les pujades fins al nivell dels 23 euros.

San José aconsegueix superar la resistència dels 5,84 euros i el nivell clau dels 6,09 euros, màxims del passat any. Per a les properes jornades el més normal és que acabem veient una continuació de les pujades fins al nivell dels 6,50 euros.

BBVA rebota després d'acostar-se al nivell dels 5 euros cosa que li permet oferir un bon aspecte tècnic a curt termini. El banc de l'IBEX 35 ha corregit el 38,2% de Fibonacci de l'impuls alcista de començaments d'any, sens dubte una correcció tan mesurada que ens mostra la fortalesa actual de les compres. Això ens fa pensar en un atac imminent a la resistència dels 5,33 euros. La superació d'aquest nivell d'oferta, tornaria a pujar la cotització del valor per sobre de la mitjana de 200 sessions. Això seria una magnífica notícia que ens faria pensar en un canvi de tendència que podria acabar catapultant la seva cotització fins al nivell dels 5,83 euros, màxims del buit baixista que va deixar pels mesos d'estiu de l'any passat.

Talgo segueix oferint un molt bon aspecte tècnic. La companyia està oferint una consolidació lateral amb tot disposat perquè acabem veient un senyal de fortalesa que ens faci pensar en una continuació de les pujades. La resistència clau es troba als 6,28 euros. Atents, ja que un tancament per sobre d'aquest nivell d'oferta ens faria pensar en una extensió dels guanys fins al nivell dels 6,60 euros.

Últimas noticias