Cinc valors que s'han de tenir molt en compte per anàlisi tècnica aquest dimecres

El primer nivell de resistència a l'IBEX-35 es troba als 8.627 punts

Per

Bolsamania | 02 gen, 2019

El selectiu espanyol ofereix un aspecte tècnic complicat.

Vam començar l'any molt pendents de l'evolució tècnica d'Endesa. La companyia es troba a punt de confirmar la formació d'un retrocés temporal al nivell dels 19,50 euros. Atents a un tancament per sobre dels 20,65 euros, ja que seria el senyal que ens confirmaria el començament d'un nou impuls alcista que es podria estendre tranquil·lament fins al nivell dels 23 euros.

Iniciem 2019 molt pendents de l'aspecte tècnic de Telefónica. Amb un mercat fortament baixista la companyia es troba nedant contra corrent, cosa que sens dubte ens fa estar molt pendents de la seva evolució tècnica durant els primers compassos de l'any. Actualment el valor podria estar donant forma a un descens temporal a la mitjana de 200 sessions. Aquesta figura és de continuació de tendència per la qual cosa estarem molt pendents de la superació de la resistència dels 7,85 euros, màxims de començaments d'aquest mes de desembre que arriba a la seva fi. Un tancament per sobre d'aquest nivell d'oferta ens faria pensar en una continuació dels guanys fins al nivell dels 8,50 euros.

Talgo ha aconseguit superar la resistència dels 5,30 euros i confirmar el final del retrocés temporal a la mitjana de 200 sessions. Per a les properes jornades el més normal és que acabem veient una continuació de les pujades fins al nivell dels 5,79 euros, màxims del passat any.

Naturgy ha aconseguit aferrar-se al voltant de la mitjana de 200 sessions i busca atacar, durant els primers compassos de 2019, la resistència dels 23,84 euros, màxims històrics. Cal estar atents a un tancament per sobre d'aquest nivell d'oferta, cosa que deixaria la companyia en pujada lliure sense cap resistència al seu camí.

Acciona aconsegueix aferrar-se al voltant de la mitjana de 200 sessions, cosa que ens mostra la fortalesa actual de les compres. Per a les properes jornades el més normal és que puguem acabar veient un atac als màxims de 2018 que va dibuixar als 82,70 euros.

Últimas noticias