Cinc valors que s'han de tenir molt en compte per anàlisi tècnica aquest dilluns

L'IBEX aconsegueix aferrar-se al voltant del suport dels 9.000 punts

Per

Bolsamania | 04 feb, 2019

Seguim esperant un atac del selectiu espanyol al nivell dels 9.262 punts.

Comencem la setmana molt pendents de la sèrie de preus d'Enagas que es troba molt a prop de la resistència clau del curt termini que presenta als 25,59 euros. Molt atents a la superació d'aquest nivell d'oferta ja que deixaria la companyia en pujada lliure amb tot disposat perquè acabem veient una continuació de les pujades fins al nivell dels 30 euros.

Atents al final de la consolidació del curt termini en San José que sembla que es troba donant forma a un descens temporal al nivell dels 5,40 euros. Per a les properes sessions sembla molt probable que acabem veient un atac al nivell dels 6,09 euros, màxims del passat any. La superació d'aquest nivell de preus el deixarien el camí lliure per acabar veient un atac al nivell dels 6,50 euros.

Telefónica es pren in respir després de no aconseguir superar la resistència clau del curt termini que presenta als 7,85 euros. No obstant, la proximitat al suport clau dels 7,20 euros, preus on es troba la mitjana de 200 sessions ens fa pensar en la tornada de les compres. Sens dubte és un valor que cal tenir molt en compte per a les pròximes setmanes.

Cellnex comença la setmana atacant la resistència clau dels 25 euros. La seva cotització podria ficar-se, en breu, en pujada lliure amb tot disposat perquè acabem veient una continuació dels guanys fins al nivell dels 30 euros.

Iberdrola ofereix un dels millors aspectes tècnics de tot l'IBEX 35. Després de donar forma a un descens temporal al nivell dels 7 euros, el valor es mou sense cap resistència al seu camí. Per a les properes jornades el més normal és que acabem veient un atac al nivell dels 7,50 euros, preus que creiem que podria assolir sense gaire esforç.

Últimas noticias