Cinc valors que s'ha de tenir molt en compte per tècnic aquest dilluns

L'IBEX podria buscar suport al nivell dels 8.439 punts

Per

Bolsamania | 22 mar, 2021

Malgrat tot continuem pensant en un atac al nivell dels 9.000 punts.

Cie Automotive continua sent un dels valors de l'IBEX 35 que ofereix un molt bon aspecte tècnic i en què no descartem una presa de posicions de manera imminent. Un tancament per sobre dels 23,76 euros, màxims anuals, seria el senyal que ens faria plantejar-nos una presa de posicions.

Seguim molt pendents de l'aspecte tècnic del Santander. El banc fa diverses setmanes que està consolidant nivells després d'aconseguir superar la resistència dels 2,86 euros. En principi això és una figura de continuació de tendència, si bé per confirmar un senyal de fortalesa, hauríem d'esperar un tancament per sobre dels 3,07 euros. Això ens podria fer pensar en una extensió dels guanys fins al nivell dels 3,50 euros.

Mapfre millora substancialment el seu aspecte tècnic en aconseguir superar la resistència dels 1,726 euros. Atents que la companyia confirma un canvi de tendència i podríem acabar veient una extensió dels guanys fins al nivell dels 2 euros.

Molt bon senyal en Bankia que aconsegueix superar la resistència dels 1,74 euros. Atents que es confirma el final del moviment lateral de les últimes sessions, per la qual cosa no descartem acabar veient un atac al nivell dels 2 euros.

Demostració de força en el Banc Sabadell que aconsegueix superar la resistència dels 0,4850 euros. Amb el trencament d'aquest nivell de preus es confirma la formació d'un throw back al nivell dels 0,45 euros i sembla molt probable que puguem acabar veient una extensió dels guanys fins al nivell dels 0,55 euros.

Últimas noticias