Cinc valors que s'ha de tenir molt en compte per tècnic aquest dijous

L'IBEX ataca el suport dels 8.800 punts

Per

Bolsamania | 09 set, 2021

No tornarem a veure un senyal de fortalesa mentre cotitzi per sota dels 9.015 punts.

Bankinter es troba consolidant nivells després d'aconseguir superar màxims anuals. Estarem molt atents a la seva evolució tècnica, ja que les seves perspectives tècniques són molt bones i tot sembla indicar-nos que podríem acabar veient una extensió dels guanys. El primer objectiu de pujada es troba als 5,50 euros, preus als quals podria arribar durant les properes setmanes.

Inditex es manté cotitzant en una banda lateral just per sobre de la mitjana de 200 sessions. Des de fa setmanes que s'està movent en una banda lateral i tot sembla indicar-nos que podríem acabar veient un tancament per sobre dels 30,20 euros. Això seria un bon senyal que ens faria pensar en una extensió dels guanys fins al nivell dels 32,85 euros, màxims anuals.

Telefónica es troba donant forma a un descens temporal al nivell dels 4,10 euros. El seu aspecte tècnic és bo i el més normal és que per aquests preus tornem a veure l'entrada de les compres. Molt atents, ja que un tancament per sobre dels 4,3220 euros seria el senyal que ens faria posicionar-nos en la companyia.

No perdem de vista l'aspecte tècnic d'Acerinox que es troba consolidant nivells just per sota dels màxims anuals que presenta als 11,90 euros. Molt pendents, ja que un tancament per sobre d'aquests preus ens faria pensar en la continuació de les pujades fins al nivell dels 13 euros.

Seguim molt pendents de l'evolució tècnica del Banc Sabadell que es manté cotitzant en una banda lateral. Cal estar atents a un tancament per sobre dels 0,6242 euros, ja que seria el senyal que ens faria pensar en una extensió de les pujades fins als màxims anuals que presenta als 0,6840 euros.

Últimas noticias