Cinc valors que cal tenir molt en compte per tècnic aquest dimecres

L'IBEX ha aconseguit aferrar-se al voltant de la mitjana de 200 sessions

Per

Bolsamania | 06 oct, 2021

Estarem molt pendents d'un atac del selectiu espanyol a la resistència dels 9.055 punts.

Seguim molt pendents de l'evolució tècnica de Red Elèctrica que es manté cotitzant en una banda lateral a l'espera de l'aparició d'un senyal de fortalesa que ens faci posicionar-nos en la companyia. Un tancament per sobre dels 17,81 euros seria el senyal que estaríem esperant. No la perdem de vista.

Es manté la consolidació en Acciona després d'aconseguir superar els màxims anuals. Per a les properes jornades esteramos molt pendents d'un tancament per sobre dels 149,60 euros, ja que ens faria pensar en una extensió dels guanys. Sens dubte és un valor que cal tenir molt en compte durant les properes jornades.

Bankinter ofereix un impecable aspecte tècnic després de superar la resistència dels 4,934 euros. El banc es mou en màxims anuals amb tot disposat perquè puguem veure una extensió dels guanys fins al nivell dels 5,50 euros.

Bon senyal en Santander que ha aconseguit superar la resistència del curt termini que presenta als 3,2390 euros. El seu aspecte tècnic és molt bo i tot sembla indicar-nos que podríem acabar veient una extensió dels guanys fins al nivell dels 3,50 euros.

Fantàstica figura tècnica en BBVA que ha aconseguit superar la resistència clau dels 5,859 euros. Molt atents, ja que després d'aconseguir superar aquest nivell de preus és molt probable que puguem acabar veient una extensió dels guanys fins al nivell dels 6,30 euros.

Últimas noticias