Cinc valors que cal tenir molt en compte per tècnic aquest dimarts

L'IBEX xoca amb la mitjana de 200 sessions

Per

Bolsamania | 12 abr, 2022

Seguim molt pendents de l'aspecte tècnic de Laboratoris Rovi que es manté cotitzant a una banda lateral per sobre de la mitjana de 200 sessions.

Molt atents a un tancament per sobre dels 71,60 euros, ja que seria el senyal que ens faria pensar en una extensió dels guanys fins al nivell dels 74,90 euros, màxims històrics. Sens dubte és un dels valors que cal tenir molt en compte.

Iberdrola és un dels valors que tenim al punt de mira i en què és probable que puguem acabar veient una parada al camí després de les últimes pujades. Estarem molt pendents d'una volta al voltant dels 10,10 euros, nivells on ens plantejarem una presa de posicions. Durant els propers mesos sembla probable que puguem acabar veient un atac als màxims del passat any que va dibuixar als 11,898 euros, màxims històrics.

Ferrovial es manté cotitzant en una banda lateral tot esperant un senyal de fortalesa que ens faci pensar en una presa de posicions. Un tancament per sobre dels 25,78 euros seria el senyal que ens faria interessar-nos per la companyia. No la perdem de vista.

ACS és un dels valors que tenim al punt de mira i en què és molt probable que puguem acabar veient un senyal de fortalesa que ens faci pensar en una presa de posicions. Estarem molt pendents d'un tancament per sobre dels 25,10 euros, cosa que ens faria pensar en el començament d'un nou impuls alcista. No la perdem de vista.

Endesa està cotitzant al voltant de la resistència dels 20,36 euros. Atents per aquests preus, ja que si aconsegueix superar aquests nivells, és molt probable que puguem acabar veient una extensió dels guanys fins al nivell dels 21,50 euros. És un valor que cal tenir molt en compte durant les properes jornades.

Últimas noticias