Cinc valors que cal tenir molt en compte per tècnic aquest dimarts

L'IBEX es manté cotitzant en una banda lateral des de fa setmanes

Per

Bolsamania | 08 feb, 2022

Només veurem un senyal de fortalesa amb la superació de la resistència dels 8.866 punts.

Endesa continua sent un dels valors de l'IBEX 35 que no perdrem de vista i en què és probable que ens puguem posicionar a les properes jornades. Un tancament per sobre dels 20,36 euros seria el senyal que ens faria pensar en una extensió dels guanys. No la perdem de vista.

Cie Automotive està cotitzant al voltant del suport dels 25 euros. Atents a un tancament per sobre dels 26,40 euros, ja que seria el senyal que ens faria pensar en una extensió dels guanys fins al nivell dels 28,44 euros. No la perdem de vista.

Es manté el moviment lateral en Sacyr just per sobre de la mitjana de 200 sessions. Un tancament per sobre dels 2,285 euros seria el senyal que ens faria interessar-nos per la companyia fent-nos pensar en una extensió dels guanys fins al nivell dels 2,467 euros.

Tot i els darrers descensos, seguim molt pendents de l'aspecte tècnic de Naturgy que es manté cotitzant en una banda lateral en espera de l'aparició d'un senyal de fortalesa. El primer nivell de resistència és de 28,65 euros. No la perdem de vista.

ArcelorMittal aconsegueix perforar la resistència de 28,40 euros. La companyia confirma la tornada per sobre de la mitjana de 200 sessions. A curt termini és molt probable que puguem acabar veient com cobreix el buit baixista que es va deixar als 28,87 euros. Si aconsegueix anul·lar aquest gap, és probable que puguem veure una extensió dels guanys fins al nivell dels 31,10 euros, màxims del buit baixista que es va deixar el 21 de gener passat.

Últimas noticias