Cinc valors que cal tenir molt en compte per tècnic aquest dilluns

L'IBEX s'ha frenat a la resistència dels 8.510 punts

Per

Bolsamania | 28 mar, 2022

El primer nivell de suport al selectiu espanyol es troba als 8.236 punts.

Red Eléctrica es manté cotitzant en una banda lateral tot esperant l'aparició d'un senyal de fortalesa que ens faci pensar en una presa de posicions. Estarem molt pendents d'un tancament per sobre dels 18,18 euros. Aquest seria el senyal que ens faria pensar en una extensió dels guanys fins als màxims de començaments d'any que presenta als 19,07 euros.

Repsol ha cobert part del buit alcista que va deixar dimecres passat. El seu aspecte tècnic és bo i tot sembla indicar-nos que podríem acabar veient la tornada de les compres i la continuació de les pujades fins als màxims anuals dibuixats a començaments de mes als 12,676 euros.

Indra està perforant la resistència de 10,35 euros. La companyia ha confirmat el gir a la mitjana de 200 sessions i sembla molt probable que puguem acabar veient un atac a la resistència clau dels 11,10 euros.

Magnífic senyal en Merlin Properties que polvoritza la resistència dels 10,44 euros i sembla molt probable que puguem acabar veient una extensió dels guanys fins al nivell dels 11,320 euros. És un dels valors de l'IBEX que millors perspectives tècniques ofereix per a les properes setmanes.

Tubacex està donant forma a un gallardet després d'aconseguir superar la resistència dels 1,80 euros. Per a les properes jornades és molt probable que puguem acabar veient un atac al nivell dels 2,02 euros, màxims del passat any.

Últimas noticias