Técnicas Reunidas: els experts destaquen "el gran descompte" del 38% de l'ampliació

La companyia emetrà accions a 6,15 euros després de tancar divendres a nivells de 10 euros

Per

Bolsamania | 11 abr, 2023

Técnicas Reunidas ha anunciat aquest dilluns una ampliació de capital de 150 milions d'euros, que es farà mitjançant l'emissió d'accions a 6,15 euros per títol.

Tot i que els analistes consideren que es tracta d'una operació que en reforçarà l'estructura financera, també destaquen que el descompte sobre el preu de cotització s'acosta al 40%.

"IMPORTANT DESCOMPTE"

Els experts de Renta 4 assenyalen que l'ampliació tindrà "un impacte negatiu en cotització, en realitzar-la amb un important descompte sobre el preu de tancament".

Tot i que afegeixen que és "una ampliació de capital necessària per enfortir l'estructura financera de la companyia en un moment de fortes inversions al sector, i que va resultar molt danyada per l'impacte de la crisi de la Covid-19, que va obligar la companyia a sol·licitar un rescat a la SEPI".

"En tot cas", consideren que "la reestructuració i reducció del deute és una notícia positiva per a la sostenibilitat de la companyia en un període de fortes inversions al sector i en què la fortalesa financera és clau per poder resultar adjudicatari de projectes rellevants".

Després d'aquesta valoració, reiteren el consell de sobreponderar, però redueixen la valoració fins als 12,30 euros per acció des dels anteriors 15 euros per títol per descomptar l'efecte dilutiu de l'ampliació de capital.

"Considerem que Técnicas Reunidas ja ha arribat a un punt d'inflexió en termes de marges que, juntament amb un període durant el qual preveiem fortes inversions al sector, la converteixen en una opció molt atractiva d'inversió", conclouen.

SABADELL SITUA EL CONSELL 'SOTA REVISIÓ'

Per part seva, els experts de Banc Sabadell han situat 'sota revisió' la seva recomanació i la seva valoració i expliquen que l'ampliació "implica un descompte del 38,6% enfront de l'últim tancament".

"Malgrat l'elevat descompte, l'ampliació permetrà reforçar la situació patrimonial de Técnicas Reunidas i el desenvolupament del seu pla de negoci", ja que reduirà un 4% el deute brut i augmentarà la posició de caixa neta un 38%, fins als 241 milions de euros, indiquen.

Últimas noticias