Sabadell espera "una evolució sòlida de les vendes comparables" d'Inditex

Reitera el seu consell de sobreponderar, amb preu objectiu de 50,65 euros per acció

Per

Bolsamania | 10 set, 2024

Els experts de Banc Sabadell esperen "una sòlida evolució de les vendes comparables" d'Inditex al segon trimestre fiscal del 2024.

Aquests analistes, que aconsellen sobreponderar el valor en cartera, amb un preu objectiu de 50,65 euros per acció, esperen una pujada del 9% a les vendes comparables, recolzades per "un inici de trimestre positiu", amb creixement del 12%, que no obstant es veurà "penalitzat per una base de comparació exigent (sobretot a la segona part del trimestre)".

Pel que fa a l'evolució del marge brut, esperen una "evolució similar", amb una pujada de 12 punts bàsics, fins al 56,4%, cosa que "unida a una eficient gestió de costos (i millores de productivitat), permetrà millorar el marge EBIT 47 punts bàsics, fins al 19,6%”.

Així, anticipen una pujada del 9,6% en el benefici d'explotació (EBIT), fins als 1.842 milions d'euros, i un ascens de l'11% al benefici net, fins als 1.488 milions.

D'altra banda, indiquen que "com és habitual, el centre d'atenció recaurà a les indicacions del tercer trimestre fiscal", que comprèn el període de l'1 d'agost al 10 de setembre.

Per a aquest període, esperen "una evolució similar a la registrada al segon trimestre, amb un creixement d'un dígit alt (o fins i tot certa acceleració, atesa una base comparable menys exigent) i reflectint en tot cas una demanda sòlida".

Pel que fa a objectius, no esperen "canvis davant les seves indicacions de marge brut estable enfront del 2023 (+/-50 pbs), amb efecte tipus de canvi del -2,0% i inversions de 1.800 milions d'euros (+ 900 milions anuals de caràcter extraordinari el 2024/25)".

Últimas noticias