Repsol: Morgan Stanley n'eleva consell a 'sobreponderar' i la valoració als 17,50 euros

Considera que la perspectiva risc/recompensa ha millorat durant els darrers mesos

Per

Bolsamania | 19 feb, 2024

Morgan Stanley ha elevat el seu consell sobre Repsol a sobreponderar des de mantenir i el seu preu objectiu als 17,50 euros per acció des dels 15,60 euros per títol, xifra que implica un potencial alcista del 26% per al valor respecte al seu actual cotització.

"Després d'un rendiment inferior constant als últims mesos, les perspectives de risc/recompensa per a l'energia europea han millorat", expliquen els experts del banc nord-americà en un informe publicat aquest dilluns.

"Això encara no compleix amb els requisits per a una millora completa del sector, però reiterem les qualificacions de sobreponderació per a BP i TotalEnergies, tanquem la nostra qualificació d'infraponderació d'Equinor, i millorem Repsol a sobreponderar", afegeixen a la nota.

Repsol serà protagonista a la borsa espanyola aquesta setmana, ja que dijous que ve presentarà els seus resultats del quart trimestre i del conjunt del 2023.

A més, presentarà l'actualització del seu pla estratègic 2024-2027, després que el conseller delegat, Josu Jon Imaz, alertés fa uns mesos sobre una possible aturada de les inversions a Espanya per la política fiscal del Govern.

Entre els possibles catalitzadors, també s'espera una actualització dels seus objectius en matèria de producció d'energia renovable, així com possibles millores en la retribució a l'accionista.

Últimas noticias