JP Morgan manté la seva aposta per Aena: "Segueix sent la nostra opció preferida"

Reitera el consell de sobreponderar i la valoració de 168 euros per acció

Per

Bolsamania | 13 oct, 2023

Els experts de JP Morgan mantenen la seva aposta per Aena en comentar que el gestor dels aeroports espanyols "segueix sent la nostra opció preferida" dins del sector europeu.

Aquests analistes han reiterat el seu consell de sobreponderar Aena, amb una valoració de 168 euros per acció, en actualitzar les seves perspectives sobre els aeroports europeus, "després del rendiment relativament sòlid des del començament de l'any i de les preocupacions recents sobre el trànsit".

En aquest sentit, conclouen que "la valoració del sector continua sent favorable (9,5 vegades l'EBITDA avançat a 12 mesos, en comparació amb una mitjana a llarg termini anterior a la covid-19 de 10,1 vegades) i que les expectatives de trànsit continuen sent en gran mesura assolibles".

Tot i que Aena s'ha revalorat un 16% des de principis d'any, consideren que el potencial alcista proper al 20% continua justificant el consell positiu.

D'altra banda, han elevat la seva recomanació sobre l'operador francès ADP fins a mantenir, tot i que han retallat la seva valoració a 115 euros per acció des de 118, fet que implica un potencial alcista del 7% sobre el preu de mercat.

Últimas noticias