JP Morgan eleva el preu objectiu d'Airbus a 180 euros, amb un potencial del 33%

Reitera el consell de sobreponderar sobre el fabricant d'avions

Per

Bolsamania | 17 oct, 2024

Els experts de JP Morgan han elevat aquest dijous el preu objectiu d'Airbus fins als 180 euros per acció des dels anteriors 172 euros, i han reiterat el consell de sobreponderar.

Aquests experts recorden que, després de la retallada de previsions feta pel fabricant d'avions civils i militars el mes de juny passat, les seves accions es van desplomar, i posteriorment es van mantenir estables.

"Tot i que encara veiem un cert risc a la baixa en les estimacions de consens sobre els lliuraments d'avions, creiem que això es podria compensar amb una reducció de costos", assenyalen.

A més, consideren que "Airbus hauria de gaudir d'un fort creixement dels guanys fins a finals d'aquesta dècada", ja que "té una gran cartera de comandes que sustenta l'augment de la producció i no té plans de llançar un nou avió fins al voltant de 2030".

I encara que han retallat les seves estimacions de lliurament d'avions, han mantingut sense canvis les previsions de benefici per acció per al període 2024/2027, a causa de la seva estimació de "reducció de costos".

Així, han augmentat la seva valoració fins als 180 euros per a l'horitzó del desembre del 2026, "xifra que suposa un potencial alcista del 33% als propers 2 anys", conclouen.

Últimas noticias