Grifols: Renta 4 situa el seu consell i valoració 'en revisió' en espera de la CNMV

Vol conèixer "el resultat de l'anàlisi" que fa el regulador del mercat

Per

Bolsamania | 19 gen, 2024

Els experts de Renta 4, que fins ara havien mantingut la seva confiança en Grifols, amb una recomanació de sobreponderar el valor, i una valoració de 22,50 euros per acció, han situat 'en revisió' tant el consell com el preu objectiu sobre la farmacèutica.

"Pels esdeveniments de les darreres dues setmanes, amb el consegüent impacte en la cotització del valor, i a l'espera del resultat de l'anàlisi de la CNMV sobre els requeriments realitzats a la companyia, situem la nostra recomanació i preu objectiu 'En Revisió'", han explicat aquest divendres.

"De moment", han afegit, "no hem trobat raons que afectin l'evolució del negoci subjacent de la companyia i que ens portin a modificar les nostres estimacions. Tot i això, entenem que els aclariments que la companyia ha d'efectuar davant els organismes reguladors i el resultat de l'anàlisi d'aquests són requisit indispensable per fer una anàlisi de la companyia amb les garanties necessàries”.

Per això, han situat 'En Revisió' el seu consell sobre Grifols "fins a comptar amb tota la informació que entenem necessària per fer l'anàlisi de la companyia amb les màximes garanties".

Últimas noticias