Gestamp pateix a la borsa després dels seus resultats: JP Morgan en retalla el preu fins als 3,60 euros

Renta 4 els considera "decebedors" i situa el seu consell i valoració 'en revisió'

Per

Bolsamania | 28 feb, 2024

Gestamp, el fabricant basc de components per a l'automoció, cau més d'un 3% a la borsa aquest dimecres, fins als 3,05 euros, després de presentar els resultats del quart trimestre i del conjunt del 2023.

Els experts de JP Morgan han reiterat el seu consell de mantenir el valor en cartera, però n'han retallat la valoració fins a 3,60 euros per acció des dels anteriors 4 euros.

Aquests analistes han retallat la previsió de beneficis per al 2024 en un 16%, fins als 0,53 euros per acció, i en un 9,5% per al 2025, fins als 0,60 euros per acció, fet que explica la seva retallada de preu objectiu.

RENTA 4 SITUA 'EN REVISIÓ' EL SEU CONSELL I VALORACIÓ

Per part seva, els analistes de Renta 4 destaquen "certa decepció de les xifres i de les guies per al 2024", per la qual cosa han situat el seu consell i la seva valoració 'en revisió' per a una futura retallada.

"Gestamp ha reportat uns resultats del quart trimestre que, a més a més de mostrar cert estancament, se situen per sota de les nostres estimacions i les del consens del mercat", expliquen.

"De cara al 2024", afegeixen, "la companyia, en línia amb les previsions per al mercat de les principals consultores, preveu un creixement moderat de la facturació i un Ebitda entre pla i lleugerament positiu, amb una generació de flux de caixa lliure que de 200 milions d'euros, igual que el 2023".

"A això cal afegir que Gestamp ha anunciat que reestructurarà el seu negoci a NAFTA (Canadà, EUA i Mèxic), que està evolucionant molt per sota de la mitjana del grup, de manera que es preveu que les xifres reportades siguin fins i tot inferiors a les del 2023 en aquest exercici", destaquen.

En aquest escenari, procediran a "la revisió de les nostres estimacions, ja que els resultats no han aconseguit les nostres previsions, per la qual cosa situem el nostre preu objectiu i recomanació sobre el valor 'en revisió'".

Últimas noticias