Els analistes esperen que Grifols aclareixi els seus dubtes a la conferència d'aquest dijous

La directiva mantindrà una trobada per refutar les acusacions de Gotham City

Per

Bolsamania | 11 gen, 2024

"Després de les nostres extenses discussions amb inversors, veiem un rebuig general a l'informe (de Gotham City), recolzat encara més per l'àmplia refutació de la companyia. Tot i això, ja que prendrà temps abordar algunes de les preocupacions plantejades, a mesura que Grifols executi la seva història de creixement per a l'any fiscal 2024, observem que ara és probable que el retorn de la confiança dels inversors trigui més temps".

És la visió dels experts de Barclays sobre la situació de Grifols després de l'atac baixista de Gotham City. Aquests analistes han reiterat el seu consell de sobreponderar el valor, amb un preu objectiu de 18 euros per acció.

Per part seva, els experts de Banc Sabadell, que aconsellen comprar, amb una valoració de 19,50 euros, es fan ressò de la investigació que està realitzant la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV) sobre "els vincles entre Grifols i Scranton, vehicle inversor a través del qual la família fundadora controla el 8,7% de la companyia”.

Segons la seva opinió, es tracta d'una "notícia sense impacte, en espera de conèixer el resultat de la investigació de la CNMV i del procés legal contra Gotham City, que entenem que s'estendrà en el temps".

D'altra banda, comenten que "esperem més detalls per part de la companyia a la Conference Call d'avui (14:30h) amb inversors i analistes".

Des de Renta 4, han reiterat el consell de sobreponderar Grifols, amb un preu objectiu de 20,50 euros, en valorar "positivament l'esforç de transparència i disposició de la companyia per rebatre els arguments d'un informe que, encara que com ja hem comentat ens sembla erroni i interessat, tant de mal ha causat a la seva valoració en borsa”.

Sobre la conferència amb analistes, indiquen que "no creiem que ens pugui aportar excessiva informació addicional sobre això", encara que consideren que "servirà per aclarir els possibles dubtes de la comunitat inversora i ajudar així a recobrar la confiança en un valor que estava travessant per un bon moment, que esperem que tingui continuïtat, a la vista dels resultats positius i consecució dels objectius de reducció de deute”.

Últimas noticias