Deutsche Bank reitera 'comprar' Bankinter després dels seus resultats, amb objectiu de 8,70 euros

El banc alemany es mostra "positiu" amb l'evolució dels negocis

Per

Bolsamania | 28 oct, 2024

Els experts de Deutsche Bank han reiterat aquest dilluns el consell de comprar sobre Bankinter, i han reduït lleugerament la valoració de les seves accions fins als 8,70 euros per acció des dels anteriors 8,85 euros.

Això després d'analitzar els resultats del tercer trimestre presentats a la setmana passada per l'entitat financera espanyola, que van mostrar un benefici de 738 milions d'euros als primers nou mesos de l'any.

"Les xifres de Bankinter al tercer trimestre es van mantenir sòlides, amb un RoTE encara al voltant del 18%, mentre que la direcció va confirmar les previsions anteriors per al 2024 (amb només alguns ajustaments al marge d'interessos i les comissions)", assenyalen els analistes del banc alemany.

"Malgrat que la fortalesa continua impulsada per una activitat comercial excel·lent, l'atenció va girar al voltant dels escenaris baixistes en cas d'una caiguda més severa dels tipus d'interès. En aquest sentit, els missatges del banc han estat optimistes, desafiant les expectatives del consens, en pronosticar un creixement més gran dels ingressos 'core' el 2025".

"Si bé seguim sent una mica més cautelosos que el banc, creiem que segueix havent-hi un marge significatiu de millora en les xifres de consens actuals. El marge d'interessos va començar a baixar al tercer trimestre, com s'esperava, cosa que mostra pressió sobre el diferencial de clients, tant pel rendiment dels préstecs com pels costos dels dipòsits, que continuen augmentant”, valoren.

"Dit això", conclouen, "seguim sent positius (sense descartar, és clar, el possible impacte d'un escenari de tipus més febles) com a resultat de l'activitat creditícia de Bankinter i gràcies a la seva limitada sensibilitat als tipus, en part a causa dels seus costos de dipòsit superiors a la mitjana, on hauríem de rebre notícies positives a partir del quart trimestre del 2024".

Últimas noticias