Cellnex puja a la borsa després d'uns resultats ben valorats pels analistes

Tot i la pèrdua de 418 milions després de reclassificar actius a Àustria

Per

Bolsamania | 01 ago, 2024

Actualitzat : 10:55

Cellnex Telecom puja a borsa aquest dijous després de presentar resultats del primer semestre. Aquestes en són les primeres valoracions dels analistes.

Els experts de Bankinter, que aconsellen comprar el valor, amb un preu objectiu de 44,10 euros, afirmen que els "resultats són lleugerament millors del que s'estima" i destaquen que la companyia "manté guies sense canvis per al 2024".

A parer seu, l'operador de torres de telecomunicacions es beneficiarà d'"un entorn que s'hauria de tornar favorable el 2024, amb demanda creixent, inflació encara elevada i possibles rebaixes de tipus".

RENTA 4: SOBREPONDERAR, P.O. 46 EUROS

Els analistes de Renta 4, que aconsellen sobreponderar, amb valoració de 46 euros, indiquen que "no esperem que el registre del deteriorament dels actius a Àustria sigui recollit negativament en la cotització", i afegeixen que "el fet d'haver reiterat guies, juntament amb el fet que la generació de caixa ha estat superior a les expectatives", són factors positius.

Sobre la intenció de Cellnex de remunerar l'accionista quan vengui la filial a Àustria, afirmen que "veurem si s'avança l'inici de la distribució de dividends o s'opta per una recompra d'accions veient els nivells a què cotitza la companyia". Segons la seva opinió, "aquesta darrera opció és la més probable si la cotització segueix en aquests nivells"

Últimas noticias