Bankinter segueix apostant per Logista i n'eleva la valoració fins als 29,10 euros

Preveu una rendibilitat per dividend del 8%-9% fins al 2028

Per

Bolsamania | 22 nov, 2023

Els experts de Bankinter han reiterat el seu consell de comprar Logista i han elevat la seva valoració fins als 29,10 euros per acció des dels anteriors 28,50 euros per títol.

"El Pla Estratègic de diversificació de negoci funciona amb èxit, permetent a la companyia batre les guies donades per al conjunt de l'any", argumenten per explicar el seu optimisme amb la companyia de transport.

"Les xifres publicades per Logista del seu any fiscal 2023 (octubre 22/setembre 23) són positives i el segment de tabac ja només suposa un 51% de les Vendes Econòmiques (71% el 2022)", afegeixen.

A més, destaquen que "la seva posició de tresoreria i les condicions de la renovada línia de crèdit que disposa amb Imperial Brands li permet treure profit a l'entorn actual de tipus alts a Europa. Esperem que obtingui uns Ingressos Financers per sobre de 70 milions d'euros durant els propers anys".

"D'altra banda", conclouen, "manté la seva atractiva política de retribució a l'accionista. La seva capacitat per generar caixa permet a Logista seguir distribuint el 90% com a mínim del benefici net en dividends, de manera que estimem que la rendibilitat per dividend se situï, als preus actuals, al rang del 8%-9% fins al 2028".

Últimas noticias