Bankinter, JP Morgan, RBC i Deutsche eleven la valoració d'Inditex després dels resultats

El banc espanyol ha millorat el preu objectiu fins als 54 euros per acció

Per

Bolsamania | 12 set, 2024

Bankinter, JP Morgan, RBC Capital Markets i Deutsche Bank han elevat la valoració d'Inditex després d'analitzar els resultats presentats per la cadena de moda gallega aquest dimecres.

Els experts de Bankinter han reiterat el consell de comprar Inditex i han augmentat la valoració de la matriu de Zara fins als 54 euros per acció des dels anteriors 49 euros per títol.

A parer seu, els comptes confirmen "un creixement sostingut, marges a nivells màxims i forta generació de caixa".

Aquests analistes destaquen que "Inditex encadena 4 trimestres amb creixements consistents d'un dígit alt. Això és molt ressenyable en un entorn de desacceleració del sector, on moltes empreses de moda, fins i tot de luxe, han mostrat caigudes".

A més, consideren que "l'arrencada del tercer trimestre és bona", ja que "de l'1 d'agost al 8 de setembre les vendes creixen un 11% a tipus de canvi constant".

En aquest escenari, remarquen que "una productivitat més gran per metre quadrat i un rigorós control dels costos operatius, que creixen consistentment per sota de les vendes, resulta en una expansió de marges".

"Amb presència a 214 mercats i baixa quota en un sector molt fragmentat, el grup mostra capacitat de creixement orgànic superior a la mitjana. La flexibilitat del model de negoci, juntament amb l'aprovisionament en proximitat, permet una ràpida adaptació de les col·leccions a la demanda”, afegeixen.

Sobre la valoració, indiquen que “els múltiples actuals (PER 25 22,6x; EV/EBITDA 11,5x vs mitjanes dels darrers 5 anys de 24x i 10,6x) són raonables per a un valor amb creixement i marges elevats sostenibles i generació de caixa molt sòlida".

Finalment, assenyalen que "el model integrat de vendes físiques i en línia ofereix sinergies d'ingressos i costos, cosa que contribueix a aquesta consistència de creixement i millora de marges".

Per part seva, els experts de JP Morgan han reiterat el seu consell de sobreponderar el valor i han augmentat el seu preu objectiu fins als 52 euros per títol des dels anteriors 48 euros.

A més, els analistes d'RBC han reiterat el consell de mantenir i han elevat la seva valoració fins als 50 euros per acció des dels 48 euros.

Finalment, Deutsche Bank ha pujat preu fins als 41 euros des dels 37 euros, alhora que reitera el consell de vendre.

Últimas noticias