Bankinter eleva el preu objectiu d'Inditex fins als 35 euros després dels resultats

Reitera el consell de 'comprar' sobre la cadena de moda gallega

Per

Bolsamania | 07 jun, 2023

Els experts de Bankinter han elevat la valoració d'Inditex fins als 35 euros per acció des dels anteriors 32 euros per títol i han reiterat el consell de comprar sobre la cadena de moda, després dels resultats presentats aquest dimecres per la matriu de Zara.

"Les vendes desacceleren lleugerament el ritme amb què va arrencar el trimestre (+12,9% enfront del +13,5% durant les 5 primeres setmanes iniciades al febrer), però mantenen creixement de doble dígit per novè trimestre consecutiu", destaquen aquests analistes.

"L'arrencada del segon trimestre és bona. De l'1 de maig al 4 de juny les vendes creixen un 16%. El marge brut augmenta un 34 punts bàsics, fins al 60,5%, i el marge EBIT augmenta 415 punts bàsics, fins al 19,5%", afegeixen.

Segons la seva valoració, "tot i la desacceleració prevista durant els propers trimestres, un bon control de costos, juntament amb la capacitat d'elevar preus, defensen els marges a nivells màxims històrics".

Segons la seva opinió, "amb presència a 213 mercats i baixa quota de mercat en un sector molt fragmentat, el potencial de creixement orgànic és elevat". En aquest sentit, afirmen que "el nou pla d'inversions eleva el potencial de creixement anual des del 4% fins al 4%-6%, sumat a un increment d'espai del 1%-2% (3% el 2023)".

Per acabar, assenyalen que "la generació de flux de caixa lliure es mantindrà resilient i una forta posició de caixa neta, superior als 10.000 milions d'euros, permetran una contínua millora de la remuneració als accionistes (rendibilitat per dividend actual del 3,8%)".

Per anàlisi tècnica, el valor està marcant màxims històrics. "La companyia es deixa un buit alcista i polvoritza els màxims històrics que va dibuixar dilluns d'aquesta mateixa setmana als 32,35 euros", explica César Nuez, analista de Bolsamanía.

"A curt termini, no descartem que pugui acabar pujant fins al nivell dels 36 euros, per bé que cal tenir present el buit alcista que s'ha deixat aquest dimecres", afegeix aquest expert.

Últimas noticias