Bankinter accelera Ferrari i aconsella 'comprar', amb preu objectiu de307,8 euros

Considera que el fabricant de cotxes de luxe està molt ben posicionat

Per

Bolsamania | 05 jun, 2023

Actualitzat : 10:29

FERRARI

-

  • -
  • --
  • Max: -
  • Min: -
  • Volume: -
  • MM 200 : 376,29

Els experts de Bankinter han iniciat la cobertura de Ferrari amb un consell de comprar i un preu objectiu de 307,80 euros per acció.

Segons la seva anàlisi, el fabricant italià de cotxes de luxe ha començat l'any "amb força", ja que "totes les partides del compte de resultats creixen a doble dígit i la inelasticitat de la demanda afavoreix un nou avenç dels marges".

A parer seu, "el component de luxe és determinant perquè els marges s'expandeixin de nou", ja que "convé recordar que Ferrari produeix uns 13.500 cotxes a l'any a un preu mitjà de 375.000 euros".

Així, "la seva estratègia passa per uns nivells reduïts de producció per mantenir la gana pels seus productes. De fet, la seva capacitat i estratègia actual no preveu superar les 15.000 unitats fins al 2026".

Amb vista al futur, comenten que "un renovat mix de producte ajudarà a impulsar la demanda", ja que "planeja llançar 15 nous models fins al 2026. Destaca especialment la reobertura d'ordres per al Purosangue, amb data de lliurament el 2026, el llançament d'un elèctric pur el 2025 i la incorporació de nous híbrids. Actualment produeix tres models híbrids endollables (22% dels lliuraments el 2022)”.

De cara al 2030, Ferrari "estima que el 40% de la seva gamma seran elèctrics purs i un altre 40% híbrids endollables. Aquestes xifres ens porten a anticipar que Ferrari complirà amb les seves guies per al conjunt de l'exercici. De fet, a la llum del primer trimestre, els objectius anuals sonen conservadors”.

Així, no descarten "una revisió a l'alça si el proper trimestre manté les dinàmiques de creixement vistes durant aquest període". En definitiva, conclouen, "el risc és a l'alça, és a dir, que finalment Ferrari aconsegueixi un exercici millor al que s'anticipa".

Últimas noticias