ep archivo   el camion electrico de volta trucks el volta zero
PAACK - Archivo

L'empresa de paqueteria Paack ha tancat una ronda de finançament de 45 milions que ha estat liderada pel fons francès Infravia Growth i el BBVA Spark, segons ha informat el banc aquest dilluns en un comunicat. En concret, l'acord es distribueix en 15 milions d'euros aportats pel banc espanyol i 30 milions pel fons francès.

Roberto Albaladejo, responsable de BBVA Spark, ha ressaltat la gran aposta de Paack per la sostenibilitat en sectors com el de la logística i el comerç electrònic. "Paack està demostrant que és possible transformar una indústria tradicional recolzant-se en l'ús de la tecnologia i la descarbonització de l'economia, una estratègia que està completament alineada amb la de BBVA", ha assegurat.

Per la seva banda, Guillaume Santamaría, soci fundador d'Infravia Growth, ha apuntat que des del fons francès creuen que “Paack serà el líder europeu en matèria de lliuraments comerç electrònic sostenibles durant els propers anys. En aquest sentit, estem encantats de seguir donant suport a la companyia i al seu equip gestor”.

Després d'aquesta ronda de finançament, l'objectiu de Paack és continuar reforçant la seva posició al mercat del lliurament de paqueteria comerç electrònic, així com invertir en innovació de producte i ampliar la seva cobertura de distribució per tot Europa amb el propòsit de ser la primera empresa a garantir el 100% de lliuraments amb zero emissions a tot Europa.

“Estem molt agraïts amb el nostre equip i amb el suport dels nostres inversors. Ens queden moltes coses per millorar, però tenim una oportunitat real de liderar el mercat europeu de paqueteria de comerç electrònic en matèria de sostenibilitat i conveniència”, ha indicat Fernando Benito, CEO i cofundador de Paack.

Amb presència a Espanya, França, Itàlia i Portugal, el 2022 Paack va superar els 100 milions d'euros de facturació i té com a principal objectiu aconseguir ser rendible a tots els països on opera.

contador