lse-veut-racheter-refinitiv-pour-27-milliards-de-dollars-une-operation-complexe

London Stock Exchange Group (LSEG), propietari de la Borsa de Londres, ha arribat a un acord de 1.000 milions de dòlars per vendre la plataforma tecnològica de patrimoni a un consorci d'inversors.

Segons informa Sky News, LSEG vendrà un grup d'actius denominat BETA+ a Motive Partners i Clearlake Capital Group (aquest últim forma part d'una oferta en curs pel Chelsea Football Club).

Una font citada per Sky News ha indicat que l'operació, que es podria anunciar aquest mateix dilluns, inclou actius adquirits en el marc de la compra de Refinitiv per part d'LSEG, per valor de 27.000 milions de dòlars, que es va completar l'any passat.

S'entén que els negocis de BETA+ no són fonamentals per a l'estratègia d'LSEG, tot i que espera que l'empresa formi una nova associació estratègica a llarg termini amb els nous propietaris dels actius.

"Després d'augmentar ja el dividend aquest mes, això podria proporcionar una oportunitat perquè l'LSE l'incrementi encara més o faci una recompra d'accions per tornar l'efectiu als accionistes", assenyala Victoria Scholar, analista en cap d'Interactive Investor.

contador