ep archivo   la presidenta de la cnmc cani fernandez en una imagen de archivo
David Zorrakino - Europa Press - Archivo

La Comissió Nacional dels Mercats i la Competència (CNMC) ha acordat l'aprovació en primera fase de l'operació de concentració Norton/Avast, segons un comunicat oficial.

  • 7,17£
  • 0,00%

L'operació consisteix en l'adquisició per part de Norton del control exclusiu d'Avast mitjançant una oferta pública d'adquisició d'accions mitjançant un acord marc.

Norton és una empresa nord-americana que ofereix solucions globals de ciberseguretat (programari i serveis) per a consumidors a través de diferents models de subscripció de pagament i Avast és una multinacional especialitzada en el desenvolupament de programari de ciberseguretat.

Tal com explica el comunicat, la CNMC considera que l'operació no altera de manera significativa la situació competitiva al mercat de solucions de ciberseguretat per a consumidors.

Tant a nivell global com a Espanya, Norton i Avast presenten els principals solapaments horitzontals al mercat ampli de solucions de ciberseguretat per a consumidors.

La digitalització creixent i l'amenaça de la ciberdelinqüència impulsen el creixement del mercat i el desenvolupament de noves solucions de ciberseguretat.

contador