ep archivo   el consejero delegado de ibercaja victor iglesias ruiz interviene en un encuentro
Diego Radamés - Europa Press - Archivo

Ibercaja ha incorporat 250 nous professionals des del començament d'any, reforçant tant els equips de la xarxa d'oficines com àrees especialitzades dels serveis centrals i de les societats del grup a àmbits com la transformació digital, la ciberseguretat, l'anàlisi i predicció del mercat o el màrqueting digital, segons ha informat aquest dimarts la companyia mitjançant un comunicat.

L'entitat ha dit que la necessitat d'una atenció més especialitzada als clients i un entorn cada cop més tecnològic i digital requereix comptar amb equips multidisciplinaris. A les titulacions més típiques del sector, com ara Administració d'Empreses, Economia i Dret, Ibercaja n'està sumant d'altres com Matemàtiques, Físiques, Informàtica i Enginyeria, que permeten diversificar els entorns professionals, ha recalcat.

En aquesta línia, el banc ha formalitzat durant l'any 100 noves contractacions indefinides a professionals que tenien una vinculació laboral prèvia i continuarà, durant els propers mesos, incorporant-hi nous professionals. Tot això contribuirà, segons ha expressat l'empresa, a continuar amb l'avenç transformador que es produeix a tots els àmbits de l'organització.

Paral·lelament, dins del seu compromís amb el talent intern, Ibercaja està desplegant un programa de formació i lideratge que permet adequar el desenvolupament professional dels seus equips amb l'evolució que s'està produint.

El Grup Ibercaja està integrat actualment per 4.909 professionals.

contador