ezentis fernando gonzalez
0,12€
  • 0,00€
  • 0,87%

Ezentis s'ha situat com a primer contractista de l'empresa de telecomunicacions Claro a Xile, d'acord amb el rànquing d'indicadors generals que avalua l'operador.

Des de l'any 2008, Ezentis manté una relació de negocis amb Claro, que pertany al Grup America Mobil. En un inici, el servei que prestava Ezentis a Claro Chile era la instal·lació i reparació de serveis de Televisió Satelital. Posteriorment, li va assignar els serveis d'operació i manteniment de la seva Red Híbrida de Fibra Óptica i Cable Coaxial, el manteniment d'aquesta i el servei d'adaptació d'equips descodificadors per a clients.

Aquesta col·laboració ha portat al fet que Claro assigni a Ezentis noves zones d'operació, a nivell d'instal·lació i manteniment, tant a la Regió Metropolitana com a la Tercera Regió de Xile, i així va aconseguir el primer lloc entre les seves empreses contractistes.

Xile suposa el tercer mercat d'Ezentis, i aporta el 20% dels seus ingressos anuals. Entre els seus clients s'expliquen les principals operadores de telecomunicacions (Claro, Telefónica, Entel), així com destacades empreses energètiques (Naturgy, SAESA, CGE). En total, Ezentis Chile suma una cartera de 233 milions d'euros al tancament del 2018.

Noticias relacionadas

contador