bob van dijk
TechCrunch

L'inversor tecnològic holandès Prosus i la seva matriu sud-africana Naspers han anunciat aquest dilluns que Bob van Dijk deixa el càrrec de conseller delegat i membre del Consell d'Administració de les dues companyies després de 10 anys de lideratge. Ervin Tu, actual director d'Inversions del grup, n'ha estat nomenat conseller delegat interí. "Bob ajudarà en aquesta transició i romandrà com a assessor dels Consells fins al 30 de setembre del 2024", han informat les dues companyies en un comunicat.

"Els Consells d'Administració de Prosus i Naspers volen agrair a Bob el seu lideratge durant tota una dècada", va declarar Koos Bekker, president. "Durant aquest temps es van establir negocis substancials a Classificats, Lliurament de Menjar i Pagaments, mentre que també vam entrar an diversos camps nous. Apreciem les contribucions de Bob i li desitgem molt èxit en la seva futura carrera".

El fet que Ervin assumeixi el càrrec de conseller delegat interí suposarà una transició fluida, han subratllat les companyies, alhora que han destacat que, com a director general d'Inversions, Ervin Tu ha contribuït significativament a la direcció estratègica de l'empresa i donarà continuïtat a l'execució de les prioritats clau del grup. Això inclou la rendibilització de la cartera consolidada de comerç electrònic de l'empresa, alhora que es manté el creixement, i la direcció de l'assignació de capital a tot el grup.

"Prosus està funcionant amb ímpetu. Em sento honrat d'assumir el càrrec i ajudar a donar forma al futur del grup. No podria estar més entusiasmat amb l'equip que m'envolta i començar a treballar", va dir Ervin.

contador