1626350001 neolith essentialsmetropolitan 4105 008

CVC Capital Partners VIII, plataforma Global de Capital Risc, ha acordat la inversió en el Grup Neolith, fins ara controlat per Investindustrial, juntament amb els fundadors, la família Esteve.

Segons explica el fons en un comunicat, l'excel·lent trajectòria de Neolith, marcada pel seu fort creixement orgànic i rendibilitat durant aquests darrers anys, juntament amb el seu posicionament únic, han estat un element clau per a l'adquisició.

En paraules de Jose Luis Ramón, CEO del Grup Neolith, “és un privilegi donar la benvinguda a CVC al gran projecte Neolith, i sens dubte suposarà un nou punt d'inflexió a la història del Grup, accelerant els nostres ambiciosos objectius estratègics. La seva dilatada experiència i presència mundial ens ajudaran a desenvolupar el nostre enorme potencial”.

"Agraïm la confiança i el suport continu de Investindustrial i la família Esteve per fer de Neolith una plataforma única que ens ha permès expandir constantment el negoci, amb una aposta ferma basada en la innovació, la marca, la sostenibilitat i un estil proper de col·laboració oberta “, afegeix.

Javier de Jaime, Managing Partner de CVC, ha dit que "estem encantats d'haver materialitzat aquesta inversió en Neolith, per continuar liderant junts aquesta indústria i dur a terme la següent fase de la inversió, que permetrà a la companyia continuar accelerant la seva expansió internacional i multiplicar el seu creixement darrere de la proposta de valor i posicionament únics que té al mercat”.

"Invertim en companyies que són líders a les seves respectives indústries i que mantenen un gran recorregut. Neolith simbolitza el que busquem amb qualsevol inversió: un mercat global en creixement, un model de negoci únic i un equip multidisciplinari, molt preparat, motivat i internacional." La nostra visió és multiplicar valor a llarg termini i ajudar la companyia a desenvolupar el seu màxim potencial, amb un creixement sostenible, i apostant per la tecnologia, la investigació i el desenvolupament de materials avançats, el disseny i la marca”, afegeix.

Per la seva banda, en paraules dels inversors actuals, Andrea C. Bonomi, President de l'Industrial Advisory Board d'Investindustrial, que va entrar a l'accionariat el 2019, a través d'una adquisició majoritària, ha comunicat: "Identifiquem el sector de la pedra sinteritzada com el nínxol de més ràpid creixement dins de les solucions de superfícies de disseny d'alta gamma, a causa de la superioritat tècnica i sostenibilitat del producte.Dins del sector, Neolith és un líder mundial basat en una forta cultura de qualitat i R+D+i creada per la família fundadora Esteve, i continuada per l'excel·lent equip directiu existent”.

contador