• Alibaba va invertir 1.250 milions de dòlars el 2016 a la plataforma de menjar a domicili
alibaba-auchan-et-ruentex-s-allient-en-chine

Alibaba, gegant xinès del comerç electrònic, ha comunicat aquest dilluns la compra de totes les accions que encara no posseïa de la plataforma de menjar a domicili Ele.me. La companyia que va fundar Jack Ma taxa aquesta operació en 9.500 milions de dòlars.

  • 105,07$
  • 10,07%

Alibaba i la seva filial, Ant Small i Micro Financial Services Group, posseïen el 43% de l'accionariat de Ele.me, després d'invertir 1.250 milions de dòlars el 2016 a la plataforma de menjar a domicili. Amb aquesta compra, Alibaba assenyala que aposta per avançar "en la nova estratègia minorista d’Alibaba per proporcionar una experiència de consum sense interrupció en línia i fora de línia al sector de serveis locals", afirma al seu comunicat.

El conseller delegat del Grup Alibaba, Daniel Zhang, va destacar l'evolució d’Ele.me en la distribució d'aliments en línia i els serveis locals. "Amb vista al futur, Ele.me pot aprofitar-se de la infraestructura d'Alibaba al comerç i trobar noves sinergies amb els diversos negocis d’Alibaba", apunta en declaracions que recull el comunicat de la companyia.

Aquest moviment continua amb l'aposta d’Alibaba durant els últims mesos. El gegant xinès del comerç electrònic ha posat de manifest amb una sèrie d'adquisicions i plans que la seva estratègia és estar cada vegada més present a les botigues físiques i oferir eines de transformació digital per als petits comerços.

Noticias relacionadas

contador