ep valores del ibex 35 en el palacio de la bolsa a 28 de enero de 2022 en madrid espana
Eduardo Parra - Europa Press

Molt abans de l'obertura dels mercats aquest matí dèiem de l'IBEX 35 que cada cop teníem més a prop el nivell dels 7.200 punts, que no era res més que la projecció de l'amplada de l'ampli lateral que es perforava a finals de la setmana passada.

  • 11.953,20
  • 1,36%
Análisis Técnico
S1
6330
S2
8050
R1
8500
R2
8500
Corto plazo
Medio plazo
Largo plazo

Mancant conèixer el tancament de l'espelma aquest dilluns hem de saber que és en aquest tipus de sessions quan les borses acostumen a marcar sòls de mercats. Sol ser quan, després d'una forta fase correctiva (del 18% des dels màxims de febrer) ens trobem amb una altra sessió de pànic venedor com la d'avui per tancar molt lluny dels mínims del dia i fins i tot en números verds.

Ni de bon tros tenim confirmació que estiguem veient els mínims de la forta fase correctiva. Però sí que és veritat que l'experiència ens diu que almenys hauríem d'assistir a algun violent rebot (fase de reacció) on hi ha la possibilitat que després tornem a comprovar la fortalesa del que és ara el nou suport que cal respectar. Els mínims d'aquest dilluns als 7.287 punts. O dit amb altres paraules, mentre no marquem nous mínims decreixents podem deixar la porta oberta a la possibilitat de construir un rebot de curt termini i després ja anirem veient què ens vol dir el preu.

Per dalt, pel costat de les resistències, la més important la tenim a la zona dels 8.050 punts, abans fort suport.

ibex0703223
Gràfic diari de l'IBEX 35

Noticias relacionadas

contador