ep fotografia presidenteiberdrola ignacio galan enpresentacionresult
IBERDROLA
13,57€
  • -0,12€
  • -0,88%

Iberdrola tanca aquest dilluns amb una pujada pròxima al 3% (+2,98%. 6,35 euros) animada per la millora de valoració dels experts de Goldman Sachs. Aquests analistes han millorat la seva recomanació fins a 'comprar' i també n’han elevat el preu objectiu fins als 7,2 euros des dels 6,6 euros previs.

Els experts de Goldman consideren que el mercat no està tenint en compte el potencial de creixement de les activitats eòliques en alta mar de l'elèctrica i se sumen a l'opinió majoritària favorable sobre l'elèctrica. Segons recull FactSet, cap analista dels quals cobreixen actualment Iberdrola té un consell de 'vendre', mentre que un 61% aconsella 'comprar' i un 39%, 'mantenir'.

El passat mes d'abril, els experts de Goldman van millorar el seu consell sobre Iberdrola fins a 'neutral' des de 'vendre'. El banc fa aquesta última millora en un moment de dubtes al voltant de les elèctriques a Espanya després que el president del Govern, Pedro Sánchez, hagi apuntat a la derogació de l'impost al sol. Els responsables de les elèctriques demanen ara a l’acabat d'estrenar cap del Govern que "aclareixi" com articularà aquestes pretensions.

La decisió de Goldman també arriba després que, la setmana passada, Enel s'imposés a Neoenergía (Iberdrola) en la seva lluita per quedar-se amb Eletropaulo. Tot i que Iberdrola va augmentar la seva oferta a l'últim minut fins als 39,53 reals, la italiana va fer el mateix, millorant-la fins als 45,22 reals i imposant-se a l'espanyola.

Noticias relacionadas

contador